Η Ρωσία ανέπτυξε ένα σούπερ υπερ-υψηλής συχνότητας όπλο, ικανό να απενεργοποιήσει μη επανδρωμένα εναέρια (UAV) και τις κεφαλές όπλων ακριβείας , σε μία ακτίνα δέκα χιλιομέτρων και εξασφαλίζει μια περιμετρική άμυνα 360 μοιρών.


Ο πρόσφατα αναπτυγμένος εξοπλισμός είναι σε θέση να απενεργοποιήσει τα ηλεκτρονικά των UAVs και τις κεφαλές των όπλων ακριβείας.

Ο εξοπλισμός, ανεπίσημα ονομάζεται όπλο μικροκυμάτων,και έχει αναπτυχθεί για τις ανάγκες του Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και επίδειξη αυτού του συστήματος θα γίνει κατά τη διάρκεια μια διεθνής έκθεσης για το στρατό που θα διοργανωθεί από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος (Roscosmos) και την κρατική εταιρία τεχνολογίας Corporation Rostec, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι και τις 19 Ιουνίου.

Το νέο σύστημα είναι εξοπλισμένο με υψηλής ισχύος σχετικιστική γεννήτρια και κεραία ανακλαστήρα, σύστημα διαχείρισης και ελέγχου, καθώς και ένα σύστημα μετάδοσης. Όταν τοποθετείται σε ειδική εξέδρα, το «όπλο μικροκυμάτων» είναι ικανό να εξασφαλίσει την άμυνα περιμέτρου 360 μοιρών .

Paranoikos

Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.