Η πανικοβλημένη γυναίκα του πρώην παλαιστή, Dusty Rhodes, τηλεφώνησε στην Μονάδα Άμεσης Βοήθειας, γνωστή σε όλους 911, της Αμερικής, για να ζητήσει ασθενοφόρο. Ακούστε την ηχογράφηση στην οποία ο ανταποκριτής ακούγεται ενοχλημένος, σε όλο το χρονικό της κλήσης.


Η κλήση είχε γίνει στις 10 Ιουνίου, στις 5:56 πμ. Μπορείτε να ακούσετε στην ηχογράφηση, τη σύζυγό του Dusty να λέει, "Χρειάζομαι βοήθεια, ο σύζυγός μου έχει πέσει κάτω. Είναι πολύ άρρωστος. Χρειάζομαι βοήθεια!".

Ο τηλεφωνητής αμέσως της απαντάει με ειρωνικό ύφος, "Έρχονται όσο πιο γρήγορα μπορούν. Το να σου μιλάω δεν τους εμποδίζει."

Η γυναίκα του Dusty Rhodes ευχαριστεί τον τηλεφωνητή του Κέντρου 911 και φεύγει από το τηλέφωνο, πιθανόν για να βρίσκεται κοντά στον άντρα λιπόθυμο άντρα της.. Τότε ακούγεται ένας βαθύς αναστεναγμός από τον τηλεφωνητή.

Εν τέλει, έφτασε η βοήθεια και ο Dusty μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε την επόμενη μέρα, στην ηλικία των 69 ετών.

Ο επαγγελματίας παλαιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Virgil Runnels, ήταν διάσημος ως «Το Αμερικανικό Όνειρο."

"Ο Runnels είχε γίνει ήρωας για τους οπαδούς του, σε όλο τον κόσμο, χάρη στο εργασιακό του ήθος, τις παθιασμένες συνεντεύξεις του και το αδάμαστο πνεύμα του." ανέφερε το WWE σε μια δήλωση στο πρακτορείο FOX411. "Επιπλέον, ο Runnels ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας, αγαπητός σύζυγος καθώς και δημιουργικός οραματιστής. Βοήθησε στη διαμόρφωση του σκηνικού του WWE πολύ πιο μετά από την περίοδο που πάλευε και ο ίδιος στο ρινγκ."

Η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη.

Paranoikos

Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.