Αυξάνονται οι υποψίες για... άνδρα στο Μουντιάλ γυναικών!

Η απουσία της κορυφαίας επιθετικού της Νότιας Κορέας, Παρκ Εούν Σουν, από τα δύο πρώτα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της οδηγεί στο συμπέρασμα πως μάλλον απέτυχε στο τεστ φύλου!


Είναι σαν να παίρνει μέρος η Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα, ο Λιονέλ Μέσι να είναι στην αποστολή και να μένει στον πάγκο. Αν συνέβαινε, δεν θα μας έμπαιναν υποψίες πως κάτι δεν πηγαίνει καλά; Στην περίπτωση της Παρκ Εούν Σουν τα περίεργα δεν είναι τωρινά, αλλά κρατούν τουλάχιστον μια δεκαετία καθώς το ύψος της και γενικά η σωματοδομή της έχουν προκαλέσει όχι μόνο αντιδράσεις και σχόλια αλλά και πολλές αμφιβολίες για το αν είναι όντως γυναίκα!

Η 28χρονη παίκτρια δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στη Βραζιλία ούτε με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, παρά το γεγονός ότι έχει ταξιδέψει στον Καναδά. Οι φήμες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται αυτό να συμβαίνει επειδή απέτυχε να περάσει από το τεστ εξακρίβωσης φύλου, το οποίο επέβαλε η FIFA, άρα είναι άνδρας και δεν μπορεί να πάρει μέρος σε μια διοργάνωση γυναικών. Eπόμενο παιχνίδι της Νότιας Κορέας είναι αυτό με την Ισπανία την Τετάρτη και αν η Εούν Σουν δεν εμφανιστεί και πάλι, τότε ίσως επιβεβαιωθούν εμμέσως οι φήμες.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νότιας Κορέας στηρίζει απόλυτα την παίκτρια, όπως έχει κάνει όλες τις προηγούμενες φορές στο παρελθόν, Όσο για το πως αποφασίζει η FIFA ποια παίκτρια μπορεί να είναι... ύποπτη ότι είναι άνδρας; Πολύ απλά κάνει... face control και στη συνέχεια την υποχρεώνει να περάσει από ειδικές εξετάσεις.

sdna.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΗΠΑ: Τρανσέξουαλ που αγωνίζεται ως γυναίκα έσπασε σε αγώνα ΜΜΑ την οφθαλμική κόγχη αθλήτριας

Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.