Αυστριακός οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν σεξ

Βιέννη: Ένα Αυστριακό μπουρδέλο προσφέρει μια καλοκαιρινή προσφορά που είναι αδύνατο να την ακολουθήσουν οι ανταγωνιστές του- ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ. Ο ιδιοκτήτης του λέει ότι είναι ο τρόπος του για να διαμαρτυρηθεί, γι' αυτό που θεωρεί, τιμωρητική φορολόγηση


"Από δω και πέρα δεν πληρώνουμε φόρους. Σε ισχύ άμεσα: Δωρεάν Είσοδος! Δωρεάν Ποτά! Δωρεάν Σεξ!", ήταν αυτό που ανάρτησε ο οίκος ανοχής με την ονομασία "Pascha", της πόλης Σάλτζμπουργκ (Salzburg) στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο.

Η εφημερίδα Oesterreich, δείχνει μια εικόνα με δύο άντρες που περιμένουν έξω για να εκμεταλλευτούν την περίεργη προσφορά.

Κάνει επίσης αναφορά στα λόγια του ιδιοκτήτη, Hermann Mueller. Όπως λέει ο ίδιος, θα πληρώσει τις γυναίκες που εργάζονται γι 'αυτόν για να αναπληρώσει τα χρήματα που θα έπαιρναν κανονικά από τους πελάτες. Μια γυναίκα που απάντησε το τηλέφωνο στην εγκατάσταση, επιβεβαίωσε την προσφορά της Κυριακής. Αρνήθηκε να δηλώσει ποια είναι.

Η πορνεία στην Αυστρία είναι νόμιμη και ελεγχόμενη. Ο Mueller, ο οποίος διευθύνει κι άλλους οίκους ανοχής στη Γερμανία και την Αυστρία, λέει ότι πιέζει για την, σύμφωνα με τον ίδιο, άδικη φορολόγηση, των περίπου € 4.000.000 (πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια) που έχει πληρώσει ο ίδιος, κατά την τελευταία δεκαετία.

A promotional shot from the Pascha brothel's website in Cologne, borthello

pascha-brothel-nightclub-germany, free sex

Paranoikos

Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.