Καναδός έφηβος δολοφονήθηκε στην προσπάθεια του να ανακτήσει το χαμένο του κινητό

H καναδική αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι βρίσκεται στο κυνήγι τριών ανδρών που ευθύνονται για το θανάσιμο πυροβολισμό ενός εφήβου, που χρησιμοποίησε μια εφαρμογή για τον εντοπισμό χαμένου τηλεφώνου οδηγώντας τον στο δολοφονικό τρίο.


Ο Jeremy Cook, 18 ετών, είχε ξεχάσει το smartphone του σε ένα ταξί και κατάφερε να το εντοπίσει ηλεκτρονικά το πρωί της Κυριακής, σε ένα εστιατόριο fast-food στο Λονδίνο, Οντάριο, όπου και ήρθε αντιμέτωπος με τρεις άνδρες οι οποίοι βρίσκονταν σε ένα αμάξι, δήλωσε αστυνομικός της περιοχής, Ken Steeves.

"Πλησίασε το όχημα και μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι ανταλλάχτηκαν συνομιλίες, αλλά το τηλέφωνο δεν παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του", είπε ο Steeves.

Όταν οι τρεις άνδρες προσπάθησαν να φύγουν, ο Κουκ κρατήθηκε πάνω στο όχημα, καθώς αυτό έφευγε μακριά, είπε. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσαν ότι ο Cook συνοδευόταν από την αδελφή του.

jeremy-cook-cellphone-shooting canada
Ο αδικοχαμένος έφηβος, Jeremy Cook

Η αστυνομία ανταποκρινόμενη σε μια επείγουσα κλήση, βρήκε το άψυχο σώμα του Cook, γεμάτο με τραύματα από σφαίρες, στο πίσω μέρος ενός κοντινού εμπορικού κέντρου, ενώ το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, αφού το τράκαραν πάνω σε ένα φράχτη.

Το τηλέφωνο του νεαρού το ανακάλυψε ένας παρευρισκόμενος, κοντά στο παρατημένο όχημα, είπε ο αστυνομικός.

Ένα ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη για τρεις άνδρες που περιγράφτηκαν από την αστυνομία μεταξύ 18-21 ετών.

"Δεν είναι η εφαρμογή που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του", σχολίασε ο Steeves. "Έχοντας και χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για να βρίσκετε το τηλέφωνό σας δεν είναι καθόλου κακό πράγμα, είναι πολύ καλό."

Ωστόσο, προέτρεψε τους πολίτες να καλούν την αστυνομία για βοήθεια σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν "οποιαδήποτε αντίσταση, βία ή πιθανότητα για βία", όταν επιδιώκουν να ανακτούν τα χαμένα ή κλοπιμαία.

Paranoikos

Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.