Ζιζέλ - εσώρουχα Gisele Intimates

Μπορεί η Gisele Bundchen να άφησε πίσω της τις πασαρέλες, δε σταμάτησε όμως τις.. καμπάνες! Η Βραζιλιάνα καλλονή στα 34 της συνεχίζει να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό! [Pics - Vid]


Το super model κέρδισε τις εντυπώσεις στη φωτογράφιση που έκανε για τη δική της σειρά εσωρούχων «Gisele Bundchen Intimates», η οποία βρίσκεται ήδη στα ράφια των μεγαλύτερων εμπορικών καταστημάτων, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Η Gisele Bundchen ποζάρει με τα εσώρουχα της κολεξιόν της και λικνίζεται στο φακό, ενώ όσον αφορά την σειρά εσωρούχων, σχολίασε: «Προσπάθησα να δημιουργήσω μια σειρά που θα μπορεί να χρησιμοποιεί η κάθε γυναίκα είτε καθημερινά είτε σε πιο ειδικές περιστάσεις. Εξάλλου, τα εσώρουχα μπορούν να αποκαλύψουν περισσότερες από μια προθέσεις».

Gisele Bundchen, εσώρουχα από την Βραζιλιάνα καλλονή
Gisele Bundchen intimates underwear
Gisele Bündchen Intimates underwear, brand

Η συλλογή περιλαμβάνει μεταξωτά, σέξι μαύρα και εσώρουχα από σατέν και δαντέλα σε μοναδικά σχέδια που κάνουν τη διαφορά.

Gisele Bundchen intimates underwear Brand
Gisele intimates underwear, gynaikeia eswrouxa
Gisele Bundchen intimates underwear Brand, εσώρουχα Ζιζέλ

Παράλληλα, η ίδια η Gisele, έδωσε στη δημοσιότητα το διαφημιστικό σποτ της σειράς εσωρούχων της, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στα ύψη.

Paranoikos.gr

Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.