ipod-headphones-apple

Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά-ψείρες σας όλη την ημέρα - κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας στη δουλειά, καθώς εργάζεστε, καθώς και στην επιστροφή στο σπίτι σας από τη δουλειά.


Όσο συχνά και να τα χρησιμοποιείτε, δεν νομίζω ότι σκέφτεστε αρκετά συχνά το ότι πρέπει να τα διατηρείτε καθαρά.

Καθόλου έκπληξη αποτελεί το γεγονός, ότι τα ακουστικά μπορούν να μεταδώσουν βακτήρια από άτομο σε άτομο, ειδικά αν τα μοιράζεστε με άλλους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και λοιμώξεις του αυτιού.

Είναι σαφές το ότι πρέπει να διατηρούνται καθαρά, αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος;

Προφανώς δεν μπορείτε απλά να τα πετάξετε στο πλυντήριο πιάτων για τον καθαρισμό τους. Διεξάγοντας κάποια έρευνα, βρήκα μερικές προτάσεις για το πώς να κρατάμε τα ακουστικά καθαρά. Διαβάστε το πώς θα τα καθαρίζετε από δω και πέρα:

  • Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό, όπως το σαπούνι και ζεστό νερό. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε κάτι πιο δυνατό. δοκιμάσετε ένα μείγμα απορρυπαντικό πιάτων μαζί με νερό.

  • Χρησιμοποιήστε ένα απαλό ύφασμα με μόνο μια μικρή ποσότητα του μίγματος της σαπουνάδας. Πάρα πολύ σαπούνι θα μπορούσε να αφήσει υπόλειμμα στα ακουστικά σας, και πάρα πολύ νερό, αλλά αυτό είναι αυτονόητο.

  • Αν υπάρχει πολλή βρωμιά ή σκόνη στο μεταλλικό μέρος των ακουστικών σας, προσπαθήστε να τα βουρτσίζετε με μία στεγνή οδοντόβουρτσα για να αποσπάσετε τη σκόνη.

  • Μερικά ακουστικά, όπως τα ενδώτια (In-ear) ακουστικά της Apple, έρχονται με αφαιρούμενα (και αντικαταστάσιμα) καλύμματα σιλικόνης, έτσι προσπαθήστε να τα αφαιρείτε και να τα καθαρίζετε ξεχωριστά από το υπόλοιπο μέρος των ακουστικών.

  • Ποτέ μην τα βυθίζετε σε νερό. Αυτό θα προκαλέσει βλάβη στην καλωδίωση. Το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία τους κάτω από τη βρύση, έστω και για ένα δευτερόλεπτο.

  • Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τα ακουστικά σας μόνο όταν είναι αποσπασμένα από την συσκευή σας!

  • Paranoikos

    Ετικέττες ,

    Δημοσίευση σχολίου

    Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

    Author Name

    Φόρμα επικοινωνίας

    Όνομα

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

    Μήνυμα *

    Από το Blogger.