Εδώ και μερικές μέρες υπάρχουν άρθρα (στην nodisinfo.com) που μιλάνε για μια μεγάλη απάτη. Ένα από αυτά είναι αυτό ΕΔΩ,το οποίο έχουμε ανεβάσει σήμερα. Ένα άλλο έχει τίτλο "Hard Proof Germanwings Crash is a Hoax – Orchestrated by Zionists" (δηλ. Απτόητη απόδειξη, η πρόσκρουση της Germanwings είναι απάτη - ορχηστρωμένη από Ζιωνιστές).

Γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για τα πολύ μικρά κομμάτια (σε μέγεθος παζλ) από τα συντρίμια, καθότι είναι περίεργο να έχουν καταστρεφεί εντελώς μέχρι και οι ατσάλινες μηχανές του αεροπλάνου, σε τέτοια μεγάλη κλίμακα, που να μην ξεχωρίζουν ανάμεσα στα συντρίμια καθόλου. Το περλιεργο είναι, ότι μέσα σ'αυτά τα συντρίμια και ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι διαλυμένα εντελώς, όπως τουλάχιστο μας δείχνουν , κυκλοφορεί μια φωτογραφία από ένα μεγάλο κομμάτι της ατράκτου που δείχνει ξεκάθαρα την αεροπορική εταιρεία.Γενικώς, περισσότερο θυμίζει χωματερή, παρά σημείο συντριβής αεροπλάνου. Υπάρχουν χαμογελαστοί παρευρισκόμένοι και οι φωτιές που υπάρχουν είναι ελάχιστες, αμελητέες και μοιάζουν σαν να έχουν ξεκινήσει από ανθρώπινη παρέμβαση. Στο τέλος, το άρθρο αναφέρει ότι δεν είναι καθόλου απίθανο ο πιλότος να είναι αρχι-ζιωνιστής, που δέχθηκε τεράστια πληρωμή για να χρησιμοποιηθεί απλά το όνομα του στην προσχεδιασμένη "τραγωδία". Πάνω σε αυτό το άρθρο βασιζόταν και το ακόλουθο άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει πριν μερικές μέρες. Δείτε το ΕΔΩ!

ΕΜΕΙΣ, σαν ομάδα του PARANOIKOS.gr προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε τις ειδήσεις χωρίς να εκφέρουμε την δική μας προσωπική άποψη. Για το συγκεκριμένο όμως, θέμα, πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν μας πείθει ο τρόπος που το παρουσιάζουν. Η ιστορία έτρεχε από την αρχή. Σε χρόνο ντετέ, άρχισαν να φορτώνουν τις ευθύνες στον πιλότο (Andrew Lubitz), ο ένας μετά τον άλλο υπεύθυνο (και μη) της έρευνας έβγαζαν δήλωση ότι δεν είναι κάποια τρομοκρατική ενέργεια, αλλά το πιθανότερο να ευθύνεται ο συγκυβερνήτης. Το ένα μαύρο κουτί βρέθηκε εξαιρετικά γρήγορα, αν αναλογιστούμε και το μέγεθος της καταστροφής που μας παρουσιάζουν. Το δεύτερο μαύρο κουτί, που θα φανέρωνε τι πραγματικά έγινε, καθώς περιέχει τα στοιχεία-κλειδί, τώρα λένε πως μάλλον έχει χαθεί..). Βάζοντας στο πλάι αυτά, αλήθεια.. πως γίνεται μια σοβαρή εταιρεία, θυγατρική της Lufthansa, να αφήνει άνθρωπο που λάμβανε ψυχοφάρμακα στο παρελθόν, να δουλεύει σε αυτήν; Λίγο περίεργο μας φαίνεται...

Δείτε και το πιο κάτω σχετικό βίντεο που δείχνει, μεταξύ άλλων, συγγενείς, να παίρνουν πόζες με φωτογραφίες των δικών τους πάνω σε μνημεία της μοιραίας πτήσης."Για πιο λόγο να το κάνουν αυτό, για τους δημοσιογράφους μόνο;" αναρωτιέται ο κύριος που ανέβασε το βίντεο. Δε φτάνει αυτό, την ώρα που κλαίνε τους αδικοχαμένους τους, ένα τρίτο πρόσωπο, βγάζει βίντεο με το κινητό, από απόσταση αναπνοής(3:15 λεπτό). Στη συνέχεια αναφέρει την "μικρή αδερφή" κάποιου άντρα της πτήσης. Η συγκεκριμένη δηλώνει, ότι ο αδερφός της, είχε πει σε φίλο του το εξής: "η πτώση του αεροπλάνου είναι ενός λεπτού υπόθεση και μετά θα πάω παράδεισo, μην ανησυχείτε!". Περίεργη κουβέντα να πει κάποιος, σε δικό του για να τον καθησυχάσει, λέει το βίντεο. Φυσικά, όλοι φαίνονται να θρηνούν, αλλά ούτε ένα πειστικό δάκρυ δεν έχουμε δει, λέει ο κύριος που ανέβασε το βίντεο, γελώντας διαρκώς με τα όσα δείχνει η τηλεόραση, τα οποία φαίνεται να παρουσιάζονται με τρόπο, που να προγραμματίζει τον εγκέφαλο του τηλεθεατή..

Σε ένα άλλο άρθρο, έχουν φτιάξει λίστα, γράφοντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύουν ότι όλα είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Έχουμε δει πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος άρχισε να απεχθάνεται τον συγκυβερνήτη, από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησαν να του αποδίδονται οι ευθύνες. Είναι καλό, γενικότερα, μερικές φορές να είμαστε καχύποπτοι και να μην δεχόμαστε αμάσητα ότι προσπαθούν να μας πλασάρουν. Ακόμα και στην περίπτωση που τα όσα λέγονται είναι όλα αλήθεια, είναι δύσκολο να μην έχουμε αμφιβολίες από τον τρόπο, την ένταση και τον ρυθμό που εξελίσσεται η υπόθεση. Είμαστε νοήμων άνθρωποι και μπορούμε να κρίνουμε από μόνοι μας το τι μας φαίνεται λογικό και τι όχι από όλα αυτά που μας λένε και ακούγονται.Εμάς, όσο περισσότερο προσπαθούν να μας αποδείξουν κάτι, τόσο περισσότερο μας γεμίζουν με αμφιβολίες.

Θα συνεχίσουμε να σας μεταφέρουμε τις εξελίξεις περί του θέματος και ελπίζουμε να λάμψει σύντομα η αλήθεια, όποια κι αν είναι τελικά αυτή! Αλήθεια, εσείς τι πιστεύετε σύμφωνα με τα όσα έχετε ακούσει μέχρι στιγμής;

Κάντε μας LIKE στο FACEBOOK

Ετικέττες

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.