Ο Γερμανικός λαός δεν ήταν ποτέ ανίκανος να διαλογιστεί...να αναλύσει...να τολμήσει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να αναρωτηθεί τι κανει λάθος. Σαν λαός εχουν κάνει πολλά λάθη στην ιστορια που τελικά τα πλήρωσαν πολυ ακριβά...με δυο παγκόσμιους πολέμους.

Αν ένας λαός πράττει συνεχώς τα ιδια λάθη... χωρίς να μαθαίνει απο τα προηγούμενα λάθη του...θα συνεχίσει με μαθηματική ακρίβεια να πληρώνει τον ίδιο ακριβό λογαριασμό.

Οι καιροί ομως αλλάζουν και οι Γερμανοί πολίτες αρχίζουν και αυτοι να αναρωτιώνται τι συμβαίνει στην χώρα; Έγιναν και αυτοι Παρίσι;;; Τους επισκέφτηκε ο Τσαρλυ με τους αλλους μυστικούς πράκτορες;

Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό τα γερμανικά νέα και διαπιστώνω οτι οι Γερμανοί αφυπνίζονται...εδω και οι αποδείξεις...

Γι αυτούς που δεν γνωρίζουν γερμανικά...στην εικόνα δείχνουν την διαφορά μετα το ατύχημα και αναρωτιούνται γιατι στην Γαλλία έγιναν ολα κομματάκια του παζλ;;; Ενώ στα αλλα αεροπορικά ατυχήματα όπως βλέπετε στις κάτω φωτογραφίες διαπιστώνουμε ακριβως το αντίθετο..

Και για τα πρακτορακια που διαβάζουν τα ΚΝ...με τις "αμφιβολίες τους" για την πραγματικότητα που εμείς περιγράφουμε ας αναρωτηθούν...τι γυρεύουν εδω μεσα;;; Μήπως και εσείς αφυπνιζεσται;

ΚΟΡΑΞ

ΠΗΓΗ

Κάντε μας LIKE στο FACEBOOK

Ετικέττες

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.