Γιατί δεν αντάλλαξαν 12άρια Ελλάδα και Κύπρος στη Eurovision 2015, έσπασε η παράδοση, Έλενα Παπαρίζου, elena paparizou, γιουροβίζιον

Ελλάδα και Κύπρος φέτος δεν αντάλλαξαν 12άρια στη Eurovision, και αυτό δημιούργησε έκπληξη, χιουμοριστικά σχόλια, αλλά και αλληλοκατηγορίες στα social media.


Η χώρα μας έδωσε 10 βαθμούς στον Γιάννη Καραγιάννη και το «One Thing I Should Have Done», ενώ η Κύπρος βαθμολόγησε την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath» με 8.

Στην αναλυτική βαθμολογία που έδωσε στη δημοσιότητα η EBU, οι Κύπριοι έδωσαν την 1η θέση στην Ελλάδα μέσω του televoting, ενώ η επιτροπή τους την 3η. «Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα», σχολίασε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

cyprus-psifoforia.jpg, ψηφοφορία eurovision 2015, Ελλάδα, κύπρος, 12άρια

Αντίστοιχα, οι Έλληνες ψήφισαν μέσω τηλεφώνου την Κύπρο στη 3η θέση, ενώ η επιτροπή στη 2η.

cyprus-psifoforia.jpg, ψηφοφορία eurovision 2015, Ελλάδα, κύπρος, 12άρια

Σημειώνουμε, πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα δεν έδωσε το 12άρι της στην Κύπρο: το1995, στο Δουβλίνο, βαθμολόγησε με 8 τον Αλέξανδρο Παναγή και το τραγούδι «Στη Φωτιά».

 

[ΠΗΓΗ]

Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.