Αναζητούν ασφαλή χώρο για να τοποθετηθεί η επικίνδυνη νιτρική αμμωνία - ammonium nitrate

Τις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεγάλη ποσότητα νιτρικής αμμωνίας που εντοπίστηκε σε οικία 26χρονου Λιβάνιου στους Αγίους Αναργύρους. Η αστυνομία αναζητεί ασφαλή χώρο φύλαξής τους, την ώρα που ο ίδιος ο Λιβάνιος δηλώνει άγνοια για την ποσότητα.


Ο 26χρονος Λιβάνιος που συνελήφθη από τις αρχές, μετά την μεγάλη ποσότητα νιτρικής αμμωνίας -συγκεκριμένα δυόμιση τόνους- που εντοπίστηκε στην οικία του στους Αγίου Αναργύρους στην Λάρνακα ,φέρεται να είναι μέλος της Χεζμπολάχ, γεγονός που ενισχύει τις πληροφορίες των αρχών ασφαλείας για τρομοκρατική ενέργεια που απετράπη.

Παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν από το πρωί ότι επρόκειτο σήμερα να μεταφερθεί η μεγάλη ποσότητα της νιτρικής αμμωνίας που εντοπίστηκε στην οικία, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές δεν θα μεταφερθεί σήμερα.

Η περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι με την μεγάλη ποσότητα είναι και σήμερα αποκλεισμένη και το σπίτι φρουρείται με την παρουσία πολλών μελών της αστυνομικής δύναμης.

Ο λόγος που δεν θα μεταφερθούν σήμερα, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, είναι επειδή η αστυνομία θέλει να διασφαλίσει πρώτα και να εντοπίσει ασφαλές σημείο και θα μεταφερθούν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο 26χρονος Λιβάνιος θα ανακριθεί και σήμερα.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες οδηγήθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας με την διαδικασία να ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ύστερα από αίτημα της Αστυνομίας, για λόγους εθνικής ασφαλείας και δημοσίου συμφέροντος.

Ο ίδιος ανακρινόμενος δήλωσε άγνοια για την ποσότητα που εντοπίστηκε στην οικία του καθώς -όπως ισχυρίζεται- το σπίτι ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

ant1iwo.com

Διαβάστε επίσης:
Κύπρος: Μέλος της Χεζμπολάχ ο Λιβανέζος που συνελήφθη με τεράστια ποσότητα εκρηκτικών

Ετικέττες

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.