Σπαθί ΣΑΜΟΥΡΑΙ σφυρηλατημένο από ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ Γαβαων! Gibeon

Το "Σπαθί του Παραδείσου" είναι μια λεπίδα φτιαγμένη από υλικό που, κυριολεκτικά, δεν υπάρχει! Τουλάχιστον όχι στη γη, αφού η κομψή λεπίδα "katana" έχει φτιαχτεί από μέταλλο αρχαίου μετεωρίτη.(Pics)


Υπάρχουν κάποια διάσημα όπλα που αφορούν το διάστημα στον κόσμο της φαντασίας, συμπεριλαμβανομένων των lightsabers (σπαθιά laser από Star Wars) καθώς και το σπαθί του Sokka από μετεωρίτη από την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων "Avatar: The Last Airbender".

Τώρα υπάρχει ένα πραγματικό σπαθί που θα μπορούσε να δώσει στο σφυρί του Thor "Mjölnir" κάποιο ανταγωνισμό, όσο αφορά τα σύμβολα του διαστήματος.

Το λεγόμενο Tentetsutou ("Sword of Heaven" - "Σπαθί του Παραδείσου") είναι 'katana' που δημιουργήθηκε από τον Ιάπωνα κατασκευαστή σπαθιών Yoshindo Yoshiwara.

Κάθε καλοφτιαγμένο katana, ή παραδοσιακό ιαπωνικό σπαθί, είναι μια λεπίδα ομορφιάς, αλλά το ξίφος του Παραδείσου είναι εξωπραγματικό λόγω των υλικών του που είναι κατασκευασμένο.

Η λεπίδα είναι σφυρηλατημένη από κομμάτι από το τεράστιο και σιδερένιο μετεωρίτη Γαβαων, που είχε προσκρούσει στη Ναμίμπια κατά τους προϊστορικούς χρόνους.

Ο μετεωρίτης εκτιμάται ότι είχε σχηματιστεί γύρω στα 4 δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

Σπαθί ΣΑΜΟΥΡΑΙ σφυρηλατημένο από ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ!
Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.