Υψηλόβαθμη γιατρός του δημοσίου έχει μπει στο στόχαστρο καταγγελιών εναντίον της γιατί δεν είναι σωστή απέναντι στα ιατρικά της καθήκοντα.


Δύο έρευνες πραγματοποιούνται για την εν λόγο ιατρό, η οποία στο παρελθόν δούλευε στο Νοσοκομείο της Λευκωσίας και σήμερα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον “Φιλελεύθερο”, ασθενής κατήγγειλε τη συγκεκριμένη γιατρό υποστηρίζοντας ότι όταν ο ίδιος είχε υποβληθεί σε επέμβαση για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, η γιατρός στάθηκε ανίκανη στο να ολοκληρώσει την την ιατρική της πράξη.

Το δεύτερο ατόπημα που ερευνούν οι αρχές εναντίον της σχετίζεται με δύο θέματα, πρώτον το γεγονός ότι όταν η γιατρός έπρεπε να πάρει μετάθεση σε άλλη επαρχία της Κύπρου, εκείνη αρνήθηκε να τη δεχθεί παρουσιάζοντας προβλήματα και δεύτερον, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στο νοσοκομείο Λάρνακας φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στο Υπουργείο Υγείας, να μην είναι ποτέ στην ώρα της ώστε να ανταποκριθεί στα ιατρικά της καθήκοντα, σε σημείο που σχεδόν δεν παρουσιάζεται καθόλου στο τμήμα για το οποίο εργάζεται.

Να σημειώσουμε ότι όταν η συγκεκριμένη γιατρός υπηρετούσε στο νοσοκομείο Λευκωσίας, επίσης δεν προσερχόταν εγκαίρως στην εργασία της με αποτέλεσμα να εκκρεμεί ήδη καταγγελία και ενώπιον του Γενικού Ελεγκτή.

Και οι καταγγελίες δεν τελειώνουν εδώ, αφού υπάρχουν εξίσου πολλά παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωνε τις ιατρικές της εκθέσεις. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν η γιατρός δεν ετοίμαζε εγκαίρως τις ιατρικές εκθέσεις των ασθενών, με αποτέλεσμα όταν οι ασθενείς της υποβάλλονταν σε διαγνωστικές εξετάσεις τα ευρήματα της να είναι με την πάροδο του χρόνου «άχρηστα». Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ασθενείς να υποχρεώνονται να υποβληθούν ξανά σε νέα εξέταση.

Ετικέττες ,

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ τα σχόλια σας..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.